Til hovedinnhold

Velg en elektriker i Jeløya-området

Som elektriker for Jeløya siden 2006, har vi alltid vært forpliktet til å tilby fremragende service og høykvalitets elektroinstallasjoner. Ved å velge oss, sikrer du deg en høy pålitelighet og ekspertise du kan stole på.

Vi leverer en rekke med tjenester, blant annet elbillader, termostat, downlights, sikringsskap, solceller og smarthus. Mer informasjon finner du på våre sider for privatkunder og bedriftskunder.

Vi tilbyr også elsjekk. Ønsker du å være trygg på at det elektriske anlegget er sikkert tar vi gjerne en elsjekk hos deg.

Viser kart over Jeløya. Grafikk.
Kart: Google

Send oss en forespørsel

Vi er klar for å hjelpe deg.

Telefon: 98002393

E-post: sven@dinel.no

Send inn forespørsel

En lokal elektriker - din nøkkel til en fremtidsrettet bolig

Tenker du på å oppgradere huset for å være mer i takt med tiden? Det handler ikke bare om å montere nye apparater, men om å forene teknologi med din livsstil og behov. Din lokale elektriker for Jeløya er her for å guide deg på denne reisen. Vi har bred kunnskap om det siste innen smarthusteknologi, vi kan også være din ekspert ved valg og installering av solcellepaneler. Med oss ved din side kan du være trygg på å finne de perfekte løsningene for din bolig blant et bredt spekter av muligheter

Kvalitet og trygghet med en elektriker som kjenner Jeløya

Vi er din lokale elektriker, og kjenner området. Det gir deg tryggheten ved å vite at vi tar hensyn til reguleringer og lokale forhold, samtidig som vi har fagkunnskapen til å velge de gode og effektive løsningene.