Til hovedinnhold

Hvem er vi?

Din Elektriker har siden 2006 levert solide elektroinstallasjoner til privat- og bedriftsmarkedet i Moss. Vi er nå 11 ansatte med et stort engasjement for faget og som hver dag jobber for å levere gode resultater.

Vi tar våre på våre kunder ved å levere god service, rask respons og høy kvalitet på installasjonene vi leverer. Hos oss finner du montører med lang erfaring og god kompetanse. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

EL-PROFFEN-elektriker installerer en utestikkontakt høyt oppe på en trevegg. Foto.

Våre verdier

  • Alle kunder er like viktige
  • Sunn økonomisk drift
  • Oppdatert fagkompetanse
  • Personlig service

Vi ser nødvendigheten av kompetanseutvikling og videreutdanner/kurser våre medarbeidere regelmessig for å kunne ligge i forkant med tanke på tekniske løsninger og produkter. Vi har en variert kundemasse som spenner mellom privatkunder, lokale småbutikker, eiendomsaktører mm.

Vi har et stort engasjement for nærmiljøet vårt og støtter opp ved å ta inn lærlinger hvert år. For oss er det viktig å bidra til at det utdannes elektrikere med riktig kompetanse og verdier.

Barn i vinduskarm drikker kakao
Kontorlokalet har fått belysning tilpasset bruken. Lysarmaturer over kontorpultene, ei lampe over loungen og spotter for å lyse opp ulike elementer. Foto.