Til hovedinnhold

Vurderer du solcelleanlegg?

Høy strømregning, uforutsigbare strømpriser og tilgang på fornybar energi er bare noen av grunnene til å investere i solenergi på taket! Vi hjelper deg med gode løsninger.

Din Elektriker bistår privatmarkedet i vårt område med solcelleløsninger av høy kvalitet. Vi utfører både monteringen av solcellene og det elektriske. Hos oss finner du personell med riktig kompetanse.

Åtte store solcellepanel på taket sett fra siden, fjord i bakgrunnen. Foto

Hvorfor velge solceller?

  • Lavere strømregning
  • Enova støtte på opptil 47500,-
  • Grønn og fornybar energi
  • 30+ års levetid

Hvorfor velge Din Elektriker som din leverandør?

Vi er en lokal elektropartner som står for montering av solcelleanlegget fra start til slutt. Vi har montører med god kompetanse, som sørger for at installasjonen blir gjort etter boka. Ved å benytte Din Elektriker får du gode garantier på produktene og installasjonen. Skulle det være noe er vi bare en liten kjøretur unna.

Solcelleanlegget blir skreddersydd ut ifra ditt hus / hytte og forbruk. På denne måten kan vi sikre at mest mulig av produksjonen fra anlegget blir brukt opp. Vi melder deg opp som plusskunde, som gjør at du kan selge strømmen din tilbake på nettet.

Vi vet at et solcelleanlegg er et nytt område for mange av våre kunder. Vi følger deg opp fra start til slutt og sørger for at du får svar på det du trenger. Du skal være trygg på at installasjon, pris og kvalitet blir som lovet.

Solcelleanlegg, tatt fra siden på et bolighus, med utsikt over fjord og fjell. Dronefoto

Hvilke produkter bruker vi?

Din Elektriker er ikke bundet opp mot en enkelt leverandør. Vi tar utgangspunkt i kriteriene for hvert prosjekt og velger de beste produktene ut ifra kundens behov. Uansett om det er pris, kvalitet, produksjon, Co2 avtrykk som er viktig for dere, så har vi de riktige produktene. 

Felles for våre produkter er en gjennomgående høy kvalitet og gode garantier på både produkt og produksjon. Solcellepanelene har minst 15 års produktgaranti og 25 års produksjonsgaranti. Når anlegget blir levert får dere tilsendt dokumentasjon fra leverandør og grossist på garantiene. 

Ingen bygg er like og vi benytter ingeniører til å velge den beste løsningen og de riktige produktene. Område, skygger, snøfall, vind og mye mer spiller inn.

Sorte solceller på taket på en bolig og på to av påbyggene. Dronefoto

Vi ser frem til å høre fra deg

Ta kontakt med oss for en prat om mulighetene for et solcelleanlegg på ditt tak.

Kontakt oss